Robbie Williams, concert de neuitat în fața a peste 70.000 de oameni la UNTOLD 2019! Britanicul a cântat o piesă cu tatăl său și a chemat pe scenă o fană din primul rând!

 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Cel mai așteptat artist și headlineri     al ediției aniversare a 5-a  a festivalului UNTOLD, britanicul Robbie Williams, 45 ani, a concertat duminică seara, 4 august, în fața a peste 70.000 de oameni prezenți pe un stadion Cluj Arena mai plin ca niciodată.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Stadionul a fost la capacitate maximă cu o jumătate de oră înainte, iar organizatorii nu au mai permis accesul din motive de securitate. Tribunele au făcut valuri în așteptarea englezului, care a urcat pe scenă exact la ora 21:30 și și-a început show-ul cu piesa sa clasică “Let me entertain you”

și a continuat cu “We will rock you”, iar publicul a cântat la unison toate piesele sale.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Ca un veritabil Artist și un entertainer adevărat, Robbie Williams a salutat publicul în stilu-i caracteristic în momentul când și-a făcut apariția pe scenă și a dat drumul la concert: “Romania, bine te-am găsit. Numele meu este Robbie fucking Williams și în această seară sunteți ai mei”, au fost primele cuvinte ale englezului pe Cluj Arena. 

 

Solistul care activează în industria muzicală din 1990 a dialogat în permanență cu publicul, s-a distrat, a împărțit tricouri fanilor din primele rânduri și a oferit un concert de neuitat într-o atmosferă ca pe Wembley.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Un moment emoționant a avut loc când Williams a interpretat o melodie alături de tatăl său, prezent și el la Cluj pentru UNTOLD, iar britanicul a mai oferit și un moment inedit când a chemat pe scenă o fană din primul rând, Monica, și pe o canapea de culoare roșie i-a dedicat o melodie de dragoste. Tot ea  a mai primit un cadou de neuitat din partea lui Robbie, când i-a mai dedicat o a doua piesă.

 

Recitalul său a durat     timp de o oră și jumătate în fața unui public pur și simplu în delir, iar Robbie l-a răsplătit interpretând toate marile sale hituri care l-au consacrat, iar la final arevenit la bis și a încheiat magistral show-ul cu clasica piesă “My Way” de la Frank Sinatra.

 

Indiscutabil englezul rămâne poate cel mai important artist care a concertat vreodată la Cluj-Napoca și cel mai important headliner al festivalului UNTOLD din toate cele cinci ediții.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

După show-ul lui Robbie Williams au urmat artiștii Nicky Romero, David Guetta, Martin Garrix și Ummet Ozcan.

 

Ediția a 5-a a festivalului UNTOLD are loc în perioada 1-4 august 2019, iar numărul participanților, pe zile, au fost 90.000 în prima zi, 95.000 în ziua a doua, iar tot 90.000 și în ziua a 3-a.

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt