G-EAZY, JESSIE J, AFROJACK, LOST FREQUENCIES, STEVE AOKI, RUDIMENTAL DJ, JAMIE JONES, TALE OF US, ANDY C, WILKINSON DJ SET, FLUX PAVILION, CHINESE MAN ȘI SUBFOCUS DJ SET SUNT PRIMII ARTIȘTI CARE URCĂ ÎN LINE-UP-UL NEVERSEA!

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

G-Eazy ist ein US-amerikanischer Rapper. Sein Debütalbum These Things Happen wurde am 23. Juni 2014 veröffentlicht und erhielt durchweg positive Kritiken. Sein zweites Album, When It’s Dark Out, erschien am 4. Dezember 2015. Das dritte Album The Beautiful & Damned ist am 15. Dezember 2017 veröffentlicht worden.

 

G-Eazy (* 24. Mai 1989 in Oakland, Kalifornien; bürgerlich Gerald Earl Gillum) ist ein US-amerikanischer Rapper. Sein Debütalbum These Things Happen wurde am 23. Juni 2014 veröffentlicht und erhielt durchweg positive Kritiken. Sein zweites Album, When It’s Dark Out, erschien am 4. Dezember 2015. Das dritte Album The Beautiful & Damned ist am 15. Dezember 2017 veröffentlicht worden.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

G-Eazy, rapper-ul american cunoscut pentru hitul "Him & I" lansat cu Halsey, va concerta pentru prima oară în România în cadrul Neversea 2019. În lineup-ul festivalului au fost confirmați și Afrojack, Jessie J și Steve Aoki.

 

Rapper-ul american G-Eazy, pe numele real Gerald Earl Gillum, a ajuns în atenția publicului în 2014, odată cu lansarea albumului "These Things Happen",. Discul a urcat până pe poziția a treia în topul american Billboard 200, fiind certificat cu platină în SUA pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

 

În 2015 a apărut albumul "When It's Dark Out", ce a inclus hitul "Me, Myself & I", înregistrat în colaborare cu Bebe Rexha. Single-ul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare doar în SUA, fiind totodată inclus pe soundtrack-ul jocului video NBA 2K17. Pe acest material se regăsec și piesele "Order More", "Drifting" și "Some Kind of Drug".

 

G-Eazy despică triada sex, droguri și rock 'n' roll
Cel de-al treilea material de studio, "The Beautiful & Damned", a apărut în decembrie 2017. Materialul despică vechea triadă sex, droguri și rock 'n' roll.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

"Conceptul albumului este oarecum împărțit în două, este compus din două CD-uri și sunt 20 de piese, e pur și simplu un album lung. Tema lui este un anume stil de viață , ”The Beautiful and Damned”. Povestea lui începe de la a fi copil, visând să fac asta, pornind de la zero și privind din exterior, fără a avea nimic - și continui cu acest vis de a ajunge undeva, apoi trec toți acești ani în care urmez acest drum necunoscut încercând să ajung acolo unde vreau să fiu.

 

Mă trezesc apoi într-o zi și mă întreb: <<Am ajuns acolo unde voiam să ajung?>>. Fantezia asta cu sex, droguri și rock 'n' roll este oarecum un clișeu, dar a devenit un clișeu cu un motiv. E o zonă întunecată", a detaliat G-Eazy într-un interviu acodat lui Angie Martinez.

 

 

Cu acest album, G-Eazy a reușit să urce din nou pe poziția a treia în topul Billboard 200. LP-ul a inclus, de asemenea, hitul său cu Halsey, "Him & I", certificat de două ori cu platină în SUA și Australia și cu aur în UK.

 

DJ-ul olandez Afrojack revine în România la doar un an de la concertul susținut în cadrul Untold Festival 2018. Cunoscut pentru colaborările cu David Guetta, Mike Brown și Madonna, acesta a fost headliner-ul unor reputate festivaluri, precum Tomorrowland, Ultra Music Festival și Coachella. Din repertoriul său fac parte hituri precum "Turn Up The Speakers", cu Martin Garrix, și "Hey Mama", cu David Guetta, Nicki Minaj și Bebe Rexha.

 

Jessie J revine și ea în România la doar un an de la concertul susținut în cadrul festivalului Electric Castle. Artista britanică a început să cânte pe scenă de la 11 ani, la această vârstă obținând un rol în musical-ul "Whistle Down the Wind".

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Neversea 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea se anunță a fi una incendiară. Cele 10.000 de bilete la preț special s-au vândut în doar 24 de ore, fanii putând cumpăra acum abonamente și fără a se înregistra pe site-ul festivalului.

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt