Britanicii de la THE PRODIGY au umplut Cluj Arena  în a treia zi de UNTOLD!

 

 

Unul dintre headlinerii principali ai ediţiei a 4-a a festivalului UNTOLD a fost trupa britanică THE PRODIGY, care au urcat pe scena principală în a treia zi, la ora 22:00, şi au făcut un show impresionant în faţa unui stadion arhiplin.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Într-o atmosferă fierbinte în "vulcanul" de pe Cluj Arena, englezii au dialogat în permanenţă cu publicul, au dansat şi s-au simţit perfect pe scenă, iar din repertoriul lor nu au lipsit hituri precum "Firestarter", "Smack My Bitch up", "World's on Fire", totul într-o atmosferă de zile mari.

 

Show-ul de la UNTOLD a fost al doilea susţinut de britanici la Cluj, după cel din 2015 de la Electric Castle.

 

Cu o vechime de peste 20 ani pe scena muzicală internaţională, aceştia au ferit un spectacol de senzaţie în faţa publicului obişnuit cu muzica mixată, iar fanii înfocaţi au cântat la unison fiecare vers al pieselor.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Concertul britanicilor a venit după cel susţinut de     SUBCARPAŢI    , o trupă românească care îmbină stilul hip-hop cu folclorul şi care a devenit în ultimii ani una extrem de apreciată în rândul publicului, iar faptul că sunt nelipsiţi de pe scena marilor festivaluri confirmă acest lucru.

 

Dar THE PRODIGY sunt o trupă care umple, literalmente, stadioane pe tot globul şi nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar Cluj Arena a devenit neîncăpătoare la show-ul lor, potrivit estimărilor circa 80.000 de oameni s-au aflat în incinta arenei la acel moment care s-a dovedit a fi unul memorabil. Concertul a durat aproape o oră şi jumătate.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

A treia zi de UNTOLD s-a încheiat cu show-urile DJ-ilor Danny Avila, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike şi japonezul Steve Aoki, ultimul mixând până în zori şi încheind cu tradiţionalul "CAKE ME", care presupune aruncarea de 10 torturi în public.

 

Nefiind străini de publicul UNTOLD, cei doi fraţi Dimitri Vegas & Like Mike au oferit şi ei un moment special al serii, mixând piesa "Constantine, Constantine", spre deliciul publicului.

 

Capitolul 4 al festivalului UNTOLD continuă duminică, 5 august, cu ultima zi, când vor urca pe scena principală Black Eyed Peas, TUJAMO, Fedde Le Grand şi Armin van Buuren.

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt