Măsuri sporite de securitate pentru ediția aniversară UNTOLD Festival 2019! Peste 3200 de angajați din MAI asigură siguranța participanților!

 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Ediția aniversară cu numărul 5 a festivalului UNTOLD așteaptă peste 350.000 de participanți la Cluj-Napoca, iar forțele de ordine lucrează la foc continuu in aceste zile pentru a asigura siguranța festivalierilor. 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

În total,  peste 3200 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Emigrări, Agenția Națională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale asigură securitatea     în cele 4 zile și 4 nopți de festival pentru a fi respectate măsurile de siguranță.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

De asemenea, tot in cadrul festivalului organizatorii au contractat 750 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și trei spitale de campanie SMURD și 3 puncte de prim ajutor. Din echipajele M.A.I. care asigură siguranța participanților nu lipsesc nici câinii de la Brigada anti-drog, special antrenați să îi depisteze pe cei care comercializează și au asupra lor stupefiante, organizatorii declarând toleranță zero pentru consumul de droguri în perimetrul festivalului. Forțele de ordine sunt înarmate cu arme semi-automate și sunt pregătite să intervină în caz de nevoie, însă ultimele patru ediții s-au desfășurat fără probleme.

 

Așa cum este normal la orice festival major internațional, există și o serie de obiecte interzise , cum ar fi ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți. De menționat că este permis accesul cu următoarele obiecte: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. 

 

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca, și se află la ediția a 5-a, iar printre artiștii care urcă pe scenă îi reamintim pe Robbie Williams, Armin van Buuren, Dimitri Vegas 
& Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, David Guetta și lista poate continua.

 

În total, p este 10.000 de persoane din 13 țări lucrează în producția efectivă a festivalului UNTOLD, dintre care    peste 1800 sunt voluntari, iar logistica     festivalului este una impresionantă : peste 480 de camioane necesare pentru transportul logistic. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat    peste 1000 de ore de muncă a peste 40 de designeri și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului UNTOLD din acest an.

 

Numai scena principală este una impresionantă, mult mai mare ca și anul trecut, fiind alcătuită din peste 1500 mp de ecran LED, iar decorul a fost realizat cu materiale din peste 30 de camioane. Scena are un decor 3D și o deschidere de 90 metri.

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt