Revelion Centenar in Piata Constitutiei Bucuresti 31.12.2018/19

 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Primăria Capitalei Bucurest a organizează luni seara, în Piaţa Constituţiei, "Revelionul Centenar", un show de peste şase ore, care marchează cei 100 de ani de la Marea Unire.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Începând cu ora 19,30, pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca, printre alţii, Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Artiştilor români li se adaugă un invitat special - DJ-ul internaţional Andre Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live.

 

Seara se va încheia cu cu un mare artist DJ-ul international Andre Tanneberger-ATB.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin Arcub - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. 

 

Peste Zeci de mii de oameni au petrecut Revelionul în aer liber în Bucureşti, iar cei mai mulţi au ales Piaţa Constituţiei. Au avut parte de concerte şi un joc de artificii de senzaţie, care a durat mai mult de 15 minute. Videoreporterii cu AgenturppF in Instagram si Facebook au fost acolo şi au surprins cum s-au distrat oamenii în Piaţa Constituţiei în noaptea dintre ani. 

 

Cine nu a vrut să plece la munte sau să petreacă în casă, a avut parte de un show complet în Piaţa Constituţiei. Invitatul special al serii a fost DJ-ul ATB, care a mixat live. Pe scena din centrul Bucureştiului au mai urcat Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt