A început ediția a 3-a a festivalului UNTOLD la Cluj-Napoca! Peste 300.000 de participanți sunt așteptați în cele 4 zile

 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Cea de-a treia ediție a festivalului UNTOLD a debutat astăzi, 3 august, iar câteva sute de festivalieri au venit să descopere primii surprizele pregătite de organizatori anul acesta.

 

Porțile festivalului s-au deschis în jurul orei 12:00, iar voluntarii îmbrăcați în tricouri roșii îi așteptau cuminți cu instructajul făcut pe primii participanți.

 

 

Anul acesta, organizatorii au găsit o metodă mai benefică și eficientă de scanare a brățării la intrare folosind un telefon mobil, astfel că intrarea festivalierilor s-a făcut rapid și fără să se formeze cozi. Același procedeu de scanare se va face și la ieșireaparticipanților de pe teritoriul festivalului.

 

Mii de tineri veniți din toate colțurile țării și lumii, înarmați cu steaguri, șepcuțe și tricouri branduite cu UNTOLD, au venit să descopere festivalul încă de la primele ore, timp în care se făceau ultimele finisaje pentru ca totul să fie perfect pentru petrecerile din fiecare seară de pe cele 10 scene. De asemenea există și un parc de distracții, o zonă de food court și zeci de zone de relaxare.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

În prima zi, pe scena principală au urcat Manuel Riva, Redfoo, Charli XCX, MO, DANNIC, Dillon Francis, Aswell Ingrosso, Hardwell, iar prima noapte a fost încheiată de GTA, însă nici celelalte scene nu au dus lipsă de public.

 

Tărâmul plin de magie și fantezie UNTOLD, înseamnă în 2017 peste 230.000 de metri pătrați în care aproape 200 de artiști vor concerta pe cele 10 scene ale festivalului. Scena principală, denumită    DRAGON’S NEST, va fi și în acest an cea mai mare scenă a unei producții din România, având dimensiuni impresionante: 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime.    Toate cele 10 scene din festival au câte o poveste și un design deosebit la care au lucrat zeci de arhitecți, ingineri, ilustratori și sute de oameni din echipele tehnice, care au ajutat la montarea lor.

 

Și în acest an autoritățile de siguranță și ordine publică locale și naționale și-au declarat susținerea pentru buna desfășurare a festivalului, transformând UNTOLD în cele 4 zile, în celmai sigur loc din România. Pe lângă cei peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, medici și piloți ai Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca care vor acționa în sistem integrat pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în festival,peste 650 de agenți de securitate privați vor asigura suplimentar paza și ordinea pe durata celor 4 zile.

 

Organizatorii festivalului s-au pregătit și pentru temperaturile ridicate din aceste zile și au amenajat 8 puncte de prim ajutor unde participanții au la dispoziție gratuit, apă potabilă, iar toate cișmelele cu apă din Parcul Central vor fi funcționale. În plus, au fost puseîn fața scenelor baxuri cu apă care vor fi distribuite gratuit participanților la festival. În perimetrul festivalului vor exista peste 400 de metri liniari de baruri cu peste 60 de tone de gheață. De asemenea pentru angajații și colaboratorii festivalului vor fi pregătite    două tiruri cu apă potabilă.

 

UNTOLD Festival are loc în perioada 3-6 august și aduce la Cluj-Napoca peste 200 de artiști, iar organizatorii așteaptă aproximativ 300.000 de participanți în cele patru zile de festival. Mai multe fotografii puteți găsi AICI.

 

Programul integral poate fi văzut pe    
www.untold.com

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt