Măsuri sporite de securitate pentru ediția aniversară UNTOLD Festival 2019! Peste 3200 de angajați din MAI asigură siguranța participanților!

 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Ne vedem între 1 și 4 august la Cluj-Napoca să îl ascultăm în premieră pe Smiley!

 

Nu mai este nicio noutate faptul că Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi, dar și una dintre cele mai carismatice și longevive prezențe din industria muzicală românească. Toată lumea îl iubeşte pe Smiley, iar hiturile sale sunt fredonate de o mulţime de fani, adunați de-a lungul carierei sale.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Smiley urcă pe scena principală de la UNTOLD (pentru primatada).

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Anul acesta Smiley va urca chiar și pe scena principală a festivalului UNTOLD, pe 1 august, în prima zi de festival, așadar ne-am gândit să facem o recapitulare a carierei lui și ne-am documentat cu privire la 8 lucruri pe care pe care merită să le afli.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Numele real a lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria, este născut la Pitești, iar talentul muzical și l-a descoperit la vârsta de 10 ani, aprofundându-și studiile în domeniu la Școala Populară de Artă și Liceul de Arte Dinu Lipatti. 

 

Nu ai aflat încă? Smiley porneşte în cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist român: află datele concertelor.

 

Smiley își ia muzica, sufletul și „cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces #liberlaemotii, toate sub numele Smiley_Omul. 

VEZI ȘI Smiley, acuzat de fani că face propagandă rusească: „Văd că majoritatea artiştilor români fac orice pentru bani.

 

A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu, care l-a ajutat sa scoată un album alături de prima trupa în care a cântat- Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

 

Se pare că talentul muzical l-a descoperit de mic, iar această aptitudine a fost remarcată de Ioan Gyuri Pascu, persoana care l-a susținut în vederea lansării unui album alături de prima trupa în care a performat - Millenium 3. Persoana care l-a convins sa devină membru al trupei Simplu a fost CRBL.

CRBL a fost cel care l-a convins să facă parte din trupa SIMPLU, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Alături de SIMPLU, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare stii (lansat în anul 2002), Zece (lansat în anul 2004), RMX Simplu (lansat în anul 2006), Simplu Best Of (lansat în 2006), Oficial îmi merge bine (lansat în anul 2006).

 

A fost actor în mai multe producții românești printre care serialul Un pas înainte, în care a jucat în 2007,  Selfie (2014), Un film simplu (2008), dar și un rol recent în producția Oh, Ramona!.

 

S-a declarat fan înfocat a lui Michael Jackson: „Am crescut cu muzica lui și știu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată”,  spunea Smiley.

 

Poate cu această pasiunea a reușit din nou să câștige și ultimul sezon Vocea României, unde l-a antrenat pe Bogdan Ioan, cunoscut acum fanilor ca Michael Jackson de România.

 

Smiley este ambasador UNICEF.

 

In anul 2013, Smiley a primit titlul de ambasador al bunavointei pentru UNICEF și a declarat că „adolescenții și copiii trebuie influențati, pentru că ei pot schimba lucrurile în România.

 

Dar are și un vlog cu subiecte educative. Smiley a vorbit pe vlog-ul lui, dar și în studioul Asha Radio despre fenomenul de bullying, după ce, într-unul dintre vlogurile lui, a prezentat povestea lui Emi, un băiat cu ADHD, marginalizat și batjocorit de colegii lui.

 

În concluzie, Smiley este peste tot și are un loc important și de lungă durată în inima noastră. Abia așteptăm să îl vedem și pe scena principală de la Untold, p1 1 august, unde cu siguranță pregătește un spectacol complex de festival.

 

 

Editor: Stanascu Marioara 

 

Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt