Smiley la UNTOLD 01.08.2019: Opt lucruri interesante despre artist pe care merită să le ştii

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Ne vedem între 1 și 4 august la Cluj-Napoca să îl ascultăm în premieră pe Smiley!

 

Nu mai este nicio noutate faptul că Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi, dar și una dintre cele mai carismatice și longevive prezențe din industria muzicală românească. Toată lumea îl iubeşte pe Smiley, iar hiturile sale sunt fredonate de o mulţime de fani, adunați de-a lungul carierei sale.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Smiley urcă pe scena principală de la UNTOLD (pentru primatada).

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Anul acesta Smiley va urca chiar și pe scena principală a festivalului UNTOLD, pe 1 august, în prima zi de festival, așadar ne-am gândit să facem o recapitulare a carierei lui și ne-am documentat cu privire la 8 lucruri pe care pe care merită să le afli.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Numele real a lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria, este născut la Pitești, iar talentul muzical și l-a descoperit la vârsta de 10 ani, aprofundându-și studiile în domeniu la Școala Populară de Artă și Liceul de Arte Dinu Lipatti. 

 

Nu ai aflat încă? Smiley porneşte în cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist român: află datele concertelor.

 

Smiley își ia muzica, sufletul și „cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces #liberlaemotii, toate sub numele Smiley_Omul. 

VEZI ȘI Smiley, acuzat de fani că face propagandă rusească: „Văd că majoritatea artiştilor români fac orice pentru bani.

 

A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu, care l-a ajutat sa scoată un album alături de prima trupa în care a cântat- Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

 

Se pare că talentul muzical l-a descoperit de mic, iar această aptitudine a fost remarcată de Ioan Gyuri Pascu, persoana care l-a susținut în vederea lansării unui album alături de prima trupa în care a performat - Millenium 3. Persoana care l-a convins sa devină membru al trupei Simplu a fost CRBL.

CRBL a fost cel care l-a convins să facă parte din trupa SIMPLU, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Alături de SIMPLU, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare stii (lansat în anul 2002), Zece (lansat în anul 2004), RMX Simplu (lansat în anul 2006), Simplu Best Of (lansat în 2006), Oficial îmi merge bine (lansat în anul 2006).

 

A fost actor în mai multe producții românești printre care serialul Un pas înainte, în care a jucat în 2007,  Selfie (2014), Un film simplu (2008), dar și un rol recent în producția Oh, Ramona!.

 

S-a declarat fan înfocat a lui Michael Jackson: „Am crescut cu muzica lui și știu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată”,  spunea Smiley.

 

Poate cu această pasiunea a reușit din nou să câștige și ultimul sezon Vocea României, unde l-a antrenat pe Bogdan Ioan, cunoscut acum fanilor ca Michael Jackson de România.

 

Smiley este ambasador UNICEF.

 

In anul 2013, Smiley a primit titlul de ambasador al bunavointei pentru UNICEF și a declarat că „adolescenții și copiii trebuie influențati, pentru că ei pot schimba lucrurile în România.

 

Dar are și un vlog cu subiecte educative. Smiley a vorbit pe vlog-ul lui, dar și în studioul Asha Radio despre fenomenul de bullying, după ce, într-unul dintre vlogurile lui, a prezentat povestea lui Emi, un băiat cu ADHD, marginalizat și batjocorit de colegii lui.

 

În concluzie, Smiley este peste tot și are un loc important și de lungă durată în inima noastră. Abia așteptăm să îl vedem și pe scena principală de la Untold, p1 1 august, unde cu siguranță pregătește un spectacol complex de festival.

 

Editor: Stanascu Marioara 

 

Măsuri sporite de securitate pentru ediția aniversară UNTOLD Festival 2019! Peste 3200 de angajați din MAI asigură siguranța participanților!

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Ediția aniversară cu numărul 5 a festivalului UNTOLD așteaptă peste 350.000 de participanți la Cluj-Napoca, iar forțele de ordine lucrează la foc continuu in aceste zile pentru a asigura siguranța festivalierilor. 

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

În total,  peste 3200 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Emigrări, Agenția Națională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale asigură securitatea     în cele 4 zile și 4 nopți de festival pentru a fi respectate măsurile de siguranță.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

De asemenea, tot in cadrul festivalului organizatorii au contractat 750 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și trei spitale de campanie SMURD și 3 puncte de prim ajutor. Din echipajele M.A.I. care asigură siguranța participanților nu lipsesc nici câinii de la Brigada anti-drog, special antrenați să îi depisteze pe cei care comercializează și au asupra lor stupefiante, organizatorii declarând toleranță zero pentru consumul de droguri în perimetrul festivalului. Forțele de ordine sunt înarmate cu arme semi-automate și sunt pregătite să intervină în caz de nevoie, însă ultimele patru ediții s-au desfășurat fără probleme.

 

Așa cum este normal la orice festival major internațional, există și o serie de obiecte interzise , cum ar fi ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți. De menționat că este permis accesul cu următoarele obiecte: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. 

 

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca, și se află la ediția a 5-a, iar printre artiștii care urcă pe scenă îi reamintim pe Robbie Williams, Armin van Buuren, Dimitri Vegas 
& Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, David Guetta și lista poate continua.

 

În total, p este 10.000 de persoane din 13 țări lucrează în producția efectivă a festivalului UNTOLD, dintre care    peste 1800 sunt voluntari, iar logistica     festivalului este una impresionantă : peste 480 de camioane necesare pentru transportul logistic. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat    peste 1000 de ore de muncă a peste 40 de designeri și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului UNTOLD din acest an.

 

Numai scena principală este una impresionantă, mult mai mare ca și anul trecut, fiind alcătuită din peste 1500 mp de ecran LED, iar decorul a fost realizat cu materiale din peste 30 de camioane. Scena are un decor 3D și o deschidere de 90 metri.

 

 

Die Goldfisch kinopremiere 13.03.2019

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

Kurzinhalt.

Oliver (Tom Schilling) arbeitet hart für seinen Erfolg als Portfolio Manager. Aber als er sich auf dem Weg zu einem Termin die freie Gegenspur zur privaten Fastlane macht, rast er in einen verheerenden Crash. Diagnose: Querschnittlähmung. Drei Monate Reha sollen ihn auf ein Leben im Rollstuhl vorbereiten. Doch Oliver will möglichst schnell raus aus diesem "Behindertengefängnis" mit schlechtem Internet.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                          Schauspieler: Birgit Minichmayr

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                                    Schauspieler: Axel Stein

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                           Schauspieler: Jan Henrik Stahlberg

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                                        Schauspieler: Luisa Wöllisch

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                                 Schauspieler: Jella Haase

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                           Schauspieler: Kida Khodr Ramadan

 

Auf der Suche nach dem stärksten WLAN-Signal lernt er eine schräge Behinderten-WG kennen, die "Goldfisch Gruppe": Magda (Birgit Minichmayr) eine blinde Zynikerin mit derbem Humor, zwei Autisten, den 80ies-Pop-Fan Rainman (Axel Stein) und den stummen Michi  (Jan Henrik Stahlberg) mit Schutzhelm, Franzi (Luisa Wöllisch), ein selbstbewusstes Mädchen mit Down-Syndrom sowie ihre zwei Betreuer Laura (Jella Haase), die nach dem Studium der Förderpädagogik ihren Traumjob in der Praxis richtig gut machen will und Eddy (Kida Khodr Ramadan), der das genaue Gegenteil ist: ein Heilerziehungspfleger, der seinen Job abgrundtief hasst.

 

Oliver, der neben seiner Behinderung nun auch noch damit zu kämpfen hat, dass sein Schweizer Schließfach mit steuerfrei beiseite geschafftem Vermögen aufzufliegen droht, erkennt die Vorteile positiver Diskriminierung: ein Ausflug mit einem Behindertenbus als perfekte Tarnung für seinen Schwarzgeldschmuggel über die deutsch-schweizerische Grenze.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

                                                                                      Schauspieler: Tom Schilling

Cast:

DIE GOLDFISCHE versammelt ein einzigartiges Ensemble: Tom Schilling ("Who am I – Kein System ist sicher", "Oh Boy"), Jella Haase ("Fack Ju Göhte 1-3", "25 km/h"), Birgit Minichmayr ("Nur Gott kann mich richten", "Alle Anderen"), Axel Stein ("Nicht mein Tag", "Hilfe, ich hab meine Eltern geschrumpft"), Jan Henrik Stahlberg ("Fikkefuchs", "Muxmäuschenstill"), Luisa Wöllisch ("Grießnockerlaffäre"), Kida Khodr Ramadan ("4 Blocks", "Mein Blind Date mit dem Leben") und Klaas Heufer-Umlauf

 

 

Über 400 Tausende Menschen protestieren in Rumänien gegen die Regierung

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

In Rumänien sind am Freitagabend in mehreren Städten zehntausende Bürger auf die Straße gegangen, um gegen Korruption in Regierung und Verwaltung zu protestieren. Dabei kam es zu teils gewaltsamen Zusammenstößen zwischen Polizei und Demonstranten. In Bukarest setzte die Polizei Wasserwerfer und Tränengas ein.
   
Rumäniens Präsident Klaus Iohannis, der mit der Regierung über Kreuz liegt, verurteilte das Vorgehen der Sicherheitskräfte als unverhältnismäßig.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

In Rumänien haben am Freitagabend in mehreren Städten zehntausende Bürger gegen die Regierung demonstriert. In der Hauptstadt des Landes, in Bukarest, kam es dabei zu heftigen Auseinandersetzungen zwischen Protestierenden und der Polizei. Nach Informationen der Agentur Agerpres wurden insgesamt 440 Menschen verletzt, unter ihnen 24 Polizisten.

 

Allein in Bukarest gingen der Nachrichtenagentur Mediafax zufolge mindestens 20 000 Menschen auf die Straße, um ihren Unmut gegen die sozialliberale Regierung und die aus ihrer Sicht geförderte Korruption zu zeigen. Vor dem Regierungssitz setzte die Polizei Tränengas und Wasserwerfer gegen die Demonstranten ein, mehrere von ihnen wurden festgenommen.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Präsident Iohannis, der mit der Regierung politisch über Kreuz liegt, kritisierte das Vorgehen der Sicherheitskräfte als unverhältnismäßig. Er forderte den Innenminister zu einer Erklärung auf. Jede Form der Gewalt ist unakzeptabel, schrieb Iohannis auf Facebook.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Rumänien gilt als eines der korruptesten Länder der EU, Auch in anderen Städten des Landes gingen viele Tausende auf die Straße. In Cluj-Napoca waren es laut Mediafax 10 000, in Sibiu (Hermannstadt) 5000, in Brasov (Kronstadt) 2000 und in Timisoara (Temeswar) 2000. Sie riefen Parolen gegen die Sozialdemokraten (PSD), die die Regierung von Viorica Dancila dominieren.

 

Zu den Demonstrationen aufgerufen hatten rumänische Gastarbeiter, die ihren Urlaub in der Heimat verbringen und sich über soziale Netzwerke abgesprochen hatten. Die Proteste gegen die von den Sozialdemokraten geführte Regierung dauern seit Monaten an. Die Demonstranten werfen ihr vor allem vor, die Arbeit der Strafbehörden zu behindern und Gesetze zur Bekämpfung von Korruption aufzuweichen. So sprach sich im Juli eine Mehrheit im Parlament für die Lockerung der Korruptionsbekämpfung aus - trotz vieler Warnungen aus dem In- und Ausland.

 

 

The Color Run Hero Tour Cluj-Napoca 2018

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

The Color Run Hero Tour Cluj-Napoca închide mai multe străzi din oraș

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

The Color Run Hero Tour a sărbătorit în data de 12 mai eroul din fiecare persoană, descoperind latura de super-erou pe care aceştia o ţin ascunsă.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Totul a pornit de la o miza şi anume parcurgerea unui traseu de 5 kilometri.

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu

 

Sâmbătă, 12 mai 2018, vor fi impuse restricții de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului The Color Run Hero Tour Cluj-Napoca 2018. Restricțiile vor fi impuse pe traseul evenimentului, între orele 15.00 -19.00, astfel: Start – Piaţa Unirii, latura de est, str. Iuliu Maniu, str. Baba Novac, Bd. Eroilor, str. Universității, str. I. Micu Klein, str. Potaissa, str. Samuil Micu, str. Episcop Ioan Bob, str. Ioan Raţiu, str. Napoca, Piața Unirii (cu deschiderea circulaţiei rutiere pe străzile Napoca şi Bd-ul Eroilor începând cu orele 18.30).

 

Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Foto: Julian Ovidiu Foto: Julian Ovidiu
Druckversion Druckversion | Sitemap
© AgenturppF und Julian Ovidiu

E-Mail

Anfahrt